Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekingsknop

PEDICURE BEHANDELINGEN

Dag in dag uit brengen onze voeten ons naar onze bestemming! Ze krijgen dagelijks heel wat te verdragen: constante blootstelling aan warmte, donkere, vochtige en knellende ruimtes of juist koude of gebrek aan steun. Een voetverzorging geeft u en uw voeten een instant ontspannen en verzorgd gevoel.

Basisvoetverzorging

Voetverzorging met knippen en vijlen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns en een afsluitende voetmassage met hydraterende crème.

Duur: +/- 1u
Indien uw behandeling 1u15 (of langer) duurt, kan u een meerprijs gevraagd worden.

Spa pedicure

Basisvoetverzorging met voorafgaand een ontspannend Moor Mud voetbad, scrub met zouten uit de Dode Zee en hydraterend masker met een warmte pack in een rustgevende sfeer. De Moor Mud pasta heeft een bijzondere concentratie van bio-mineralen, sporenelementen, vitaminen, aminozuren, plantenhormonen en vetzuren in een moleculaire vorm die door de huid kunnen worden opgenomen.

Duur: +/- 1u15

Lakken teennagels

(teenslippers meebrengen)

Een basislaag, 2 kleurlagen en toplaag met topproducten, die tot 1 week houden, werken uw voetverzorging helemaal af. Breng uw eigen nagellak mee en krijg €2 korting!

IBX® Nail Repair SystemIBX®

is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX® wordt uitgehard met LED licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat de verschillende lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

IBX® biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden.

Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX® geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

IBX® is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX® herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

Hoe werkt IBX®?
De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX® dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX® een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX® hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

Het aantal behandelingen, dat nodig is om een beschadiging te herstellen is afhankelijk van de aard en de omvang van de beschadiging.

Gelish® Soak Off/ CND® Shellac

Beide zijn een Soak-Off gel polish die aangebracht wordt zoals nagellak, maar even duurzaam als een gel. Na afwerking blinken de nagels als nooit tevoren en dit 3 à 4 weken lang. De lak wordt op een zachte manier afgeweekt en niet afgevijld zodat de natuurlijke nagel gespaard blijft.