Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekingsknop

LICHAAMSMASSAGE BEHANDELING

Een regelmatige massage verzorgt lichaam en geest, laat je bloed stromen en zorgt voor een gezond en energiek leven.

Bij klachten die reeds langer aanwezig zijn, worden 3 massages binnen een termijn van 1 maand aangeraden. Daarna is een maandelijkse onderhoudsbeurt meestal voldoende.

Lichaamsmassage met olie

Ontspannen, intuïtieve lichaamsmassage. Dit is een samenspel van klassieke Zweedse, Balinese en Bracci technieken. Hierbij “luister” ik naar uw lichaam en masseer daar waar nodig spanningen weg.

Een Moor Mud pakket (Wrap + Thermisch Pack) kan de massage verdiepen, is niet verplicht maar wel een aanrader.

De Moor Mud Wraps bestaan uit de organische resten van kruiden, bloemen en grassen, aangevuld met 3% klei.

Het Thermisch Pack is eveneens gevuld met Moor Mud omdat deze een lage warmtegeleiding heeft en veel langer de warmte behoudt dan bij andere materialen (5,5 maal langer dan water). Dit is belangrijk voor een effectieve warmtetherapie met diepere penetratie zonder schokeffect op het lichaam. Het thermisch Pack wordt bovenop de Moor Mud Wrap gelegd. Deze warmte ontspant uw spieren (pijnstillend effect) zodat ik dieper kan masseren, maar zet ook uw bloedvaten open zodat afvalstoffen beter gedraineerd worden en voedingsstoffen beter door het lichaam worden opgenomen.

Duur: +/- 1u15

Therapeutische nek/ schoudermassage

Deze massage is een intuïtief samenspel van massagetechnieken volgens uw noden. Hierbij concentreer ik mij enkel op de rug, van lage rug tot nek/ schouder.

Duur: +/- 30min

Massage FLOW

Flow massage is een vorm van therapeutische massage, een droom voor het lichaam, de emoties en de geest. Het is een semi- zachte, energetische massage die licht op de spieren en vooral op de meridianen werkt. Dat beïnvloedt het autonoom zenuwstelsel, haalt nieuwe en oude spanningen weg en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Deze volledige lichaamsmassage bestaat uit heel veel lange effleurages. De Effecten van deze massage zijn divers: lichaam en geest terug in balans brengen, rechts/ rationeel en links/ emotioneel (terug) verbinden, diep ontspannend.

Deze massage is ideaal voor mensen met veel stress, burn-out, depressie, hoog- sensitieve personen...

Duur: +/- 2u

Energetische hoofdhuid of voetmassage

Deze kortdurende, trage massage heeft als doel de ENERGIEBANEN in het lichaam te laten stromen. Via drukpunten op het hoofd worden de meridianen beïnvloed; energieblokkades worden opgeheven en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Hierdoor komen de natuurlijke energiestromen in het lichaam weer in balans.
Via de voetchakra's stroomt de energie je voeten binnen en stroomt via je benen door je hele lichaam.

Wat kan je voelen?

  • helemaal niets
  • warmte of koude rillingen
  • borrelende darmen
  • moeheid
  • loom gevoel.

Dit is normaal en van voorbijgaande aard.

Duur: +/- 45min