Overslaan en naar de inhoud gaan
LICHAAMSMASSAGE BEHANDELING

Een regelmatige massage verzorgt lichaam en geest, laat je bloed stromen en zorgt voor een gezond en energiek leven.

Bij klachten die reeds langer aanwezig zijn, worden 3 massages binnen een termijn van 1 maand aangeraden. Daarna is een maandelijkse onderhoudsbeurt meestal voldoende.

Lichaamsmassage met olie

Ontspannen, intuïtieve lichaamsmassage. Dit is een samenspel van klassieke Zweedse, Balinese en Bracci technieken. Hierbij “luister” ik naar uw lichaam en masseer daar waar nodig spanningen weg.

Een Moor Mud pakket (Wrap + Thermisch Pack) kan de massage verdiepen, is niet verplicht maar wel een aanrader.

De Moor Mud Wraps bestaan uit de organische resten van kruiden, bloemen en grassen, aangevuld met 3% klei.

Het Thermisch Pack is eveneens gevuld met Moor Mud omdat deze een lage warmtegeleiding heeft en veel langer de warmte behoudt dan bij andere materialen (5,5 maal langer dan water). Dit is belangrijk voor een effectieve warmtetherapie met diepere penetratie zonder schokeffect op het lichaam. Het thermisch Pack wordt bovenop de Moor Mud Wrap gelegd. Deze warmte ontspant uw spieren (pijnstillend effect) zodat ik dieper kan masseren, maar zet ook uw bloedvaten open zodat afvalstoffen beter gedraineerd worden en voedingsstoffen beter door het lichaam worden opgenomen.

Duur: +/- 1u15

Therapeutische nek/ schoudermassage

Deze massage is een intuïtief samenspel van massagetechnieken volgens uw noden. Hierbij concentreer ik mij enkel op de rug, van lage rug tot nek/ schouder.

Duur: +/- 30min

Zoutpuntmassage

Deze thermogene massage vindt zijn oorsprong bij de Jordaanse bedoeïenen en werd doorgegeven van vader op zoon. Studies wezen uit dat de gebruikte punten overeenkomen met elementen uit de Chinese geneeskunde.

Met kleine zoutstempels worden acupressuurpunten op het hele lichaam gestimuleerd. Deze (atypische) massage werkt mineraliserend (via warmte en olie worden 35 mineralen in het lichaam gebracht), verwarmend, diep ontspannend, herstellend op het lichaam.

Deze massage is niet te vergelijken met een kruidenstempelmassage.

Detoxmassage

Ook deze massage vindt zijn oorsprong bij de bedoeïen uit Jordanië.

Deze massage brengt balans in lichaam en geest maar kan ook een geneeskrachtige werking hebben.

Glazen en vuur worden op het lichaam geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit proces stimuleert de lymfe-, bloed- en energiedoorstroming. Het vacuüm activeert en zuivert de bloedvaten, diepere weefsels en bindweefsels worden geactiveerd. Gifstoffen worden losgelaten en mineralen uit de olie worden door de huid opgenomen.